Home

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Kiwanis Adriaen Brouwer Oudenaarde
Safety Jogger Green Tour 2024

Green Tour & Green Mobility Expo viert haar jubileumeditie

Op zaterdag 28 september 2024 organiseert Kiwanis Adriaen Brouwer Oudenaarde voor de vijfde keer op rij haar Green Tour en Mobility Expo.

Elektrische mobiliteit verovert met grote snelheid onze wegen, maar misschien nog niet altijd onze harten. Mis daarom dit event niet en kom naar de markt in Oudenaarde waar je gratis alles te weten komt over elektrische wagens, oplaadpalen, E-bikes enzovoort.

Wil je actief deelnemen aan onze Green Tour voor elektrische voertuigen of onze fietstocht ? Geniet van een unieke elektrische ervaring en steun tegelijk de sociale doelen van Kiwanis Adriaen Brouwer Oudenaarde.

Alle events starten en komen aan op de markt. ’s Avonds kan je inschrijven voor de apotheose en marktdiner in de grote tent.

Schrijf je snel in via deze link.

Expo

Expo (mini-autosalon) van 100% elektrische wagens, laadinstallaties en E-bikes op de markt van Oudenaarde ism de lokale concessiehouders. Doorlopende animatie, marktbar en wedstrijd met mooie prijzen.

Green Tour Rondrit

Rally met elektrisch voertuig, dat de technische en andere vaardigheden van chauffeur en bijzitter op de proef stelt. Topevenement met grote amusementswaarde en waarbij de deelnemers de ganse dag culinair verwend worden met o.a. een lunchstop in een toplocatie en ’s avonds aanschuiven voor het marktdiner. Gelegenheid tot netwerken.

Fietstocht

Alle events starten en komen aan op de markt. ’s Avonds kan je inschrijven voor de apotheose en marktdiner in de grote tent.