Safety Jogger Green Tour Rondrit

De Safety Jogger Green Tour Rondrit is een amusante en culinaire rally die de technische rij- en andere vaardigheden van Chauffeur en bijzitter test.

Op zaterdag 28 september 2024 organiseert Kiwanis Adriaen Brouwer Oudenaarde de vijfde editie van de Safety Jogger Green Tour voor 100% elektrische auto’s. Elektrische mobiliteit is een nieuwe dimensie! Heb je een 100% elektrische of waterstof wagen of ben je constructeur of concessiehouder? Of wil je binnenkort een elektrisch voertuig aanschaffen? Dan mag je dit topevent niet missen:

Amusante en culinaire rally met een elektrisch voertuig, dat de technische en andere vaardigheden van chauffeur en bijzitter op de proef stelt. Gelegenheid tot netwerken.
De opbrengst van dit Green Tour Event gaat integraal naar de Kiwanis sociale projecten voor behoeftige en kansarme kinderen.

Unieke Beleving en rij ervaring : hoe ziet je zaterdag er uit ?

Na inschrijving en ontbijt op de Markt in Oudenaarde trakteren we de deelnemers op een schitterend parcours van ongeveer 150 km doorheen de Vlaamse Ardennen en Pays des Collines. Het is de bedoeling om aan een gematigde snelheid te genieten van deze prachtige streek. De organisatie zorgt voor een tot in detail uitgestippeld roadbook met zéér duidelijke bol-pijl schetsen met afstandsbepaling. Piloten en co-piloten kunnen die dag optimaal hun behendigheid achter het stuur testen via een regularity test en tal van technische proeven. Tijdens de lunch in een prachtig kader kan je de ervaringen delen met de mede deelnemers . In de namiddag rijden we dan terug richting Oudenaarde door glooiende beboste heuveltoppen, waar we een dessertstop houden. Zoet genieten van opnieuw een technische proef! Terug in Oudenaarde kan u genieten van receptie en diner tussen de tentoongestelde wagens op de expo. Voor de start en op het einde van de rondrit is er mogelijkheid tot bijladen van uw EV aan exclusieve 150 KW laadpalen!

Deelnameprijs

De basisprijs voor deelname met één elektrische of waterstofwagen (2 personen) bedraagt € 450 voor het volledige dag- en avondprogramma. De inschrijving omvat:

Georganiseerde rondrit en roadbook, Verzekering, Goodiebag, Ontbijt, lunch, dessertstop en Markt-BBQ, voor chauffeur en bijrijder.

Uiteraard kan je ook kiezen om je bedrijf of je merk in de kijker te zetten tijdens dit event. Kies en selecteer dan voor één van onze Sponsoring Packages via het inschrijvingsformulier Wens je ook vrienden, familie of zakenrelaties uit te nodigen voor de Dinnerparty, kies en selecteer dan één van onze Packages via het inschrijvingsformulier.

Schrijf nu in

Timing Safety Jogger Green Tour Rondrit

Vanaf 9u00

  • Safety Jogger Green Tour: ontbijt en inschrijving per team op de Markt in Oudenaarde Parkeerplaats voorzien op

9u30

  • Safety Jogger Green Tour Rondrit : start van de eerste deelnemer op de Markt te Oudenaarde

Vanaf 12u00

  • Lunch op een unieke geheim gehouden locatie

Vanaf 13u30

  • Safety Jogger Green Tour: start deel twee richting Oudenaarde

onderweg

  • Safety Jogger Green Tour: dessertstop met behendigheidsproef

Vanaf 17u00

Mogelijkheid tot bijladen van uw e-car aan 150 KW-laadpalen Aankomst op de markt te Oudenaarde Napraten tijdens de apero tussen de tentoongestelde wagens Diner op de Markt Bekendmaking Safety Jogger Green Tour Winners Ambiance, bar-time & networking

Nu inschrijven is de boodschap, want het aantal deelnemers is beperkt! Individueel inschrijven of kies voor het gewenste Sponsoring Package (silver/bronze/gold) indien je jouw bedrijf of merk in de kijker wenst te zetten.

Inschrijven