Safety Jogger Green Tour EXPO

EXPO van de allernieuwste modellen 100% elektrische en waterstofauto’s in samenwerking met de lokale concessiehouders op de Markt van Oudenaarde op zaterdag 17 september 2022.

Bent u klaar voor de toekomst van elektrisch autorijden?

Ontdek het nieuwste aanbod 100% elektrische en waterstofauto’s en maak kans om een unieke elektrische wagen te winnen  of  één van de 4 elektrische kinderauto’tjes mee naar huis te nemen!

Kom op zaterdag 17 september gratis langs naar het unieke autosalon op de Markt van Oudenaarde waar de lokale concessiehouders en constructeurs hun nieuwste modellen 100% elektrische auto’s doorlopend van 10u tot 17u promoten voor het grote publiek.

Tal van concessiehouders (zie deelnemende exposanten hieronder) maken van dit unieke event gebruik om hun 100% elektrische wagens in de kijker te zetten en bieden de gelegenheid om ze later via afspraak te proefrijden!

Iedereen is welkom!  Vrije toegang voor alle bezoekers! Geniet van de expo, hapjes en drankjes en animatie/kids’ circuit met e-cars,…!

Volg onze acties voor het winnen van een elektrische auto op Instagram en Facebook en via www.greentour.be.

expo markt oudenaarde

Deelnemende Exposanten/Concessiehouders

Safety Jogger Green Tour EXPO van de allernieuwste modellen 100% elektrische en waterstofauto’s in samenwerking met de lokale concessiehouders op de Markt van Oudenaarde op zaterdag 17 september 2022.

partner green tour

Partner/Exposant worden?

Jouw bedrijf/concessie verbinden aan dit unieke event? Dat kan? We bezorgen u, uw potentiële klanten en uw relaties een onvergetelijke dag.
Laat je gegevens na en wij bellen je eerstdaags op.

We bezorgen u en uw relaties een onvergetelijke dag