Safety Jogger Green Tour EXPO

EXPO van de allernieuwste modellen 100% elektrische en waterstofauto’s in samenwerking met de lokale concessiehouders op de Markt van Oudenaarde op zaterdag 28 september 2024.

Bent u klaar voor de toekomst van elektrische mobiliteit?

Ontdek het nieuwste aanbod elektrische auto’s, fietsen en laadpalen op de Markt te Oudenaarde en ontdek welke het best bij u past.

Kom op zaterdag 28 september gratis langs naar het unieke autosalon op de Markt van Oudenaarde waar de lokale concessiehouders en constructeurs hun nieuwste modellen 100% elektrische auto’s doorlopend van 10u tot 17u promoten voor het grote publiek.

Tal van concessiehouders (zie deelnemende exposanten hieronder) maken van dit unieke event gebruik om hun elektrische mobiliteit in de kijker te zetten en bieden de gelegenheid om ze later via afspraak te proefrijden!

Iedereen is welkom!  Vrije toegang voor alle bezoekers! Geniet van de expo, hapjes en drankjes en animatie

Volg het laatste nieuws op Instagram, LinkedIn en Facebook en via www.greentour.be.

expo markt oudenaarde

Deelnemende Exposanten/Concessiehouders

Safety Jogger Green Tour EXPO van de allernieuwste modellen elektrische voertuigen en fietsen in samenwerking met de lokale concessiehouders op de Markt van Oudenaarde op zaterdag 28 september 2024.

Volvo D'hondt-Reynaert
Smappee
partner green tour

Partner/Exposant worden?

Jouw bedrijf/concessie verbinden aan dit unieke event? Dat kan? We bezorgen u, uw potentiële klanten en uw relaties een onvergetelijke dag.
Laat je gegevens na en wij bellen je eerstdaags op.

We bezorgen u en uw relaties een onvergetelijke dag