Sociale Projecten – depricated

Opbrengsten

De opbrengsten van de Safety Jogger Green Tour gaan integraal naar de Kiwanis Adriaen Brouwer Oudenaarde sociale projecten voor kansarme en behoeftige kinderen uit de Vlaamse Ardennen.
“Serving the children of the World”

Met onze 3de editie van de Safety Jogger Green Tour steunen we 3 projecten

Project Katrol – huiswerkbegeleiding

Binnen de schoot van het Sociaal Huis van Oudenaarde wil ‘De Katrol’ via studie– en opvoedingsondersteuning aan huis de onderwijskansen van kinderen (3e kleuterklas, 1e en 2e leerjaar) uit kwetsbare gezinnen verhogen. De Katrol werkt o.a. op niveau van de kinderen en op niveau van de ouders.

vzw Give us a Break

Organisator van vakantieopvang voor kinderen met een beperking.
Opgericht in 2018 door en vanuit de ouders.
vzw Give us a Break beschikt niet over structurele financiële middelen.
De vakantiekampen geven een antwoord naar een 20 -tal kinderen, ook kinderen met een beperking die niet zelfredzaam zijn.

Psychosenet

PsychoseNet.be is een platform mbt psychosegevoeligheid, stemming, trauma en herstel. Het is een multi-deskundig e- community project met online support voor jongeren met psychoses. Een initiatief van ervaringsdeskundigen, betrokkenen en professionals en het beoogt een laagdrempelige plek te zijn waar naast goede en normaliserende informatie ook hoop en steun geboden wordt.

Alvast bedankt voor jullie deelname aan de Safety Jogger Green Tour 2022 en jullie support aan de  sociale projecten van Kiwanis Adriaen Brouwer Oudenaarde.

podium sociaal doel