Concept

Nord Trail Green Tour, Parc & Lobby

100% elektrisch of waterstof

LEV (of Light Electric Vehicle) wordt de term van de toekomst, althans in de autosector. Het team van Kiwanis Adriaen Brouwer Oudenaarde speelt hier gretig op in en lanceerde in 2020 voor de eerste keer een rondrit voor elektrische en waterstof voertuigen. Samen werken we aan een beter milieu, aan  duurzaamheid en zero-emissie, minder geluidsoverlast, bi-directioneel elektrisch opladen, …

We gaan de uitdaging aan om er samen met jullie een geweldige Nord Trail Green Tour-day van te maken:

  • een uitgebreid parcours van om en bij 200 km, tal van technische en behendigheidsproeven, een golden mile, culinaire verwennerijen op unieke locaties met expositie, workshops en activiteiten rond duurzame E-mobility.
  • een expositie met 100% elektrische voertuigen en waterstofauto’s op de Grote markt van Oudenaarde
  • een afsluitend VIP dinner in de Nord Trail Green Lobby

Enjoy the Nord Trail Green Tour day: Sit back, relax, enjoy networking and wining & dining.

Schrijf vandaag nog in want ook dit jaar beperken we het aantal deelnemers. Poets alvast je bolide op en kom ermee pronken op zaterdag 25 september.

Nord Trail Green Parc

Nieuw vanaf 2021 is de Nord Trail Green Parc.

Ben je constructeur of ben je concessiehouder en wil je jouw elektrisch of waterstof voertuig voorstellen aan het grote publiek? Dan organiseren wij eveneens op zaterdag 25 september een expo op de Grote markt van Oudenaarde die we voor één dag omtoveren in een expo waar enkel elektrische en waterstofvoeruigen voorgesteld zullen worden.

Iedereen is er welkom. De concessiehouders zorgen voor de expostanden met hun mooie bolides en wij zorgen voor lekker eten en drankjes.

Uiteraard ben je als concessiehouder alvast benieuwd naar het volledige concept. Laat ons een bericht na en we bellen je eerstdaags op.

Deze expo is gratis voor bezoekers.

Nord Trail Green Tour

Na inschrijving en ontbijt in Mater trakteren we de deelnemers op een schitterend parcours doorheen de Vlaamse Ardennen. Het is de bedoeling om aan een gematigde snelheid te genieten van deze prachtige streek. De organisatie zorgt voor een tot in detail uitgestippeld roadbook met zéér duidelijke bol-pijl schetsen met afstandsbepaling. Piloten en co-piloten kunnen die dag optimaal hun behendigheid achter het stuur testen via een regularity test, een golden mile en tal van technische proeven.

Tijdens de lunch op de historische markt van Oudenaarde kan je het Nord Trail Green Parc bezoeken.  Diverse constructeurs en concessiehouders zullen er hun nieuwste modellen en technologieën promoten.

In de namiddag rijden we richting Pays des Collines, gekenmerkt door glooiende beboste heuveltoppen, waar we een dessertstop houden. Zoet genieten van opnieuw een technische proef!

Vervolgens leiden we uw E-bolide terug naar Oudenaarde met als afsluiter een VIP dinner waarop ook jullie familie, vrienden of zakenrelaties kunnen aansluiten.

De Nord Trail Green Tour is een regelmatigheidswedstrijd voorbehouden voor elektrische en waterstof voertuigen.

Nu inschrijven is de boodschap, want het aantal deelnemers is beperkt! Kies voor het gewenste participating package indien je jouw bedrijf of merk in de kijker wenst te zetten.

Inschrijven Nord Trail Green Tour

Nord Trail Green Lobby

Enjoy, relax and … Eat!

We sluiten deze prachtige dag af met een VIP dinner @Mantovani. Alle deelnemers en exposanten komen samen om te genieten, te netwerken, plezier te maken, … we nodigen keynote speakers uit, je kan thema-gerichte exposities bezoeken en dit alles in een ontspannen kader.

Wil je meerdere vrienden of relaties uitnodigen? Of wens je enkel deel te nemen aan dit VIP dinner? Dit kan uiteraard!

Vul het inschrijvingsformulier in en kies voor het gewenste supporting package indien je jouw bedrijf of merk in de kijker wenst te zetten.

Inschrijven Nord Trail Green Lobby